Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Nijmegen

Samen sporten verbindt. Er is de afgelopen tijd dan ook veel bewogen door onze buddy’s! Zo
deden een aantal van hen mee aan de Vereniging Safari, georganiseerd door de Gemeente
Nijmegen en liep een groep buddy’s 40 (!) kilometer tijdens de Nacht van de Vluchteling.

Veel buddy’s speelden zich in het zweet tijdens het volleybaltoernooi van Let’s Keep The Ball Flying. Buddy Paul uit ronde 4 kan zijn liefde voor klimmen delen met zijn eigen buddy Ferhat èn de rest van de groep, door de gratis kaarten die boulderhal GRIP speciaal voor onze buddy’s beschikbaar stelt. Hoe tof!

Het voelt dan ook niet meer dan logisch om dit enthousiasme voort te zetten in een buddyronde gericht op Samen Sporten. Deze ronde is speciaal bedoeld voor buddy’s die het leuk vinden om samen te bewegen: een rondje hardlopen door de prachtige Ooij, samen fietsen, zwemmen, voetballen.

Gedurende het buddytraject van vier maanden leer jij jouw buddy beter kennen door wekelijks
contact te hebben en je wereld naar elkaar open te stellen. Dit is geen vrijwilligerswerk: Je doet
gewoon wat je altijd doet en nodigt je buddy daarvoor uit. Samen vullen jullie het buddyschap in en samen sporten is natuurlijk een prachtige manier om elkaar op een laagdrempelige manier beter te leren kennen, in contact van mens tot mens.

Dus ben of ken jij een sporter met een groot hart? 😉 Wij organiseren verschillende
informatieavonden voor Nijmegenaren in augustus en september. Fijn als je je hiervoor inschrijft: https://forms.gle/FiyeatULRaCh6JvV9

Inspiratie opdoen? Bekijk dan vooral het filmpje van de Vereniging Safari, een project in
samenwerking met Sportbedrijf Nijmegen: https://www.ggibnijmegen.nl/nieuws/sporten-is-voor-iedereen-ook-voor-nieuwkomers-in-nederland

Zit jij bij een sportvereniging en zie je mooie mogelijkheden? We vinden het heel tof als je
meedenkt!

Wij starten in september ook een reguliere buddyronde. Dus ben je geen sportfan maar wil je wel buddy worden? Zijn we blij mee! Onze informatieavonden zijn voor beide rondes bedoeld, dus schrijf je daar vooral voor in. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!