Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Leeuwarden

Partners

Met Onze Familie in Leeuwarden brengen wij duurzame sociale contacten tussen nieuwkomers en andere inwoners van de Gemeente Leeuwarden tot stand en versterken deze. Ook verbinden wij andere interessante initiatieven, projecten en organisaties en nieuwkomers aan elkaar. Nieuwkomers spelen zelf een actieve rol in de ontwikkeling en uitvoering van de projectactiviteiten.
Sedrana is de locatie waar alles samenkomt. Een sociale inloop waar nieuwkomers terecht kunnen voor ontspanning, ontmoeting, ondersteuning en informatie. Vanuit Sedrana worden maandelijkse Meet Up’s georganiseerd. De Meet Up’s zijn laagdrempelige ontmoetingsavonden, met wisselende
thema’s en een programma met o.a. muziek, kunst, spelletjes en andere entertainment. Onze Familie In Leeuwarden is een initiatief van Stjoer en Stichtign Jong & Ondernemend Fryslân.

Buddy to Buddy Leeuwarden sluit mooi aan bij Onze Familie In Leeuwarden. Waar bij Sedrana en de Meet Up’s veel in groepsverband gebeurt, is Buddy to Buddy een mooie invulling voor individueel vriendschappelijk contact.

Kijk voor meer informatie over Onze Familie In Leeuwarden op www.stjoer.frl/onze-familie-in-leeuwarden/