Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Leeuwarden

Meet the team

Het team van Buddy to Buddy Leeuwarden bestaat uit een kleine projectgroep en een aantal helpende handjes die zich met veel liefde inzetten om nieuwkomers en Nederlanders met elkaar in verbinding te brengen. Wil jij ook onderdeel uitmaken van het team en je als vrijwilliger inzetten voor Buddy to Buddy?

Hinke Tinet van der Werf

Hinke Tinet van der Werf

Projectleider Buddy to Buddy Leeuwarden

In 2018 leerde ik via Buddy to Buddy Utrecht mijn buddy Nabil kennen. Deze waardevolle vriendschap zorgde ervoor dat ik nog veel meer mensen deze verrijkende ervaring gun. Daarom houd ik mij als projectleider bij Buddy to Buddy Leeuwarden bezig met de organisatie en communicatie rondom het hele matchingstraject. 

Zoë Bult

Zoë Bult

Projectcoördinator Buddy to Buddy Leeuwarden

Voor mij staat Buddy to Buddy voor het creëren van ontmoeting, verbinding en vriendschap tussen mensen die elkaar anders waarschijnlijk niet tegen waren gekomen.
Daarom houd ik mij als projectcoördinator vooral bezig met de organisatie en matching rondom het buddytraject.

Jij?

Jij?

Helpende handjes gezocht!

Voor Buddy to Buddy Leeuwarden zijn we op zoek naar mensen die samen met ons willen bouwen aan wederzijdse integratie en aan een gemeente waarin iedereen erbij hoort.

Wil jij helpen tijdens evenementen, krijg jij als dj alle voetjes van de vloer of schiet jij zelfs charmantste plaatjes als mensen zitten te eten? Laat ons weten waar jij blij van wordt, want wij kunnen alle helpende handjes goed gebruiken!