Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Leeuwarden

Onze buddy Jawad haalde het landelijke nieuws met door voedsel te koken voor vluchtelingen in Ter Apel. Wil jij ook iets doen voor vluchtelingen? Word buddy!

Dat onze buddy’s toppers zijn wisten wíj natuurlijk allang. Maar afgelopen week kon heel Nederland daarvan meegenieten, want onze buddy Jawad Dababsi schopte het tot de homepage van de NOS en tot in de uitzending van het televisieprogramma Op 1. Samen met zijn vrouw Fatima en een team van vrijwilligers zetten zij zich in door te koken voor de vluchtelingen in Ter Apel.

Wil jij net als Jawad iets doen voor vluchtelingen? Dat kan door je wereld open te stellen voor een buddy. Op donderdagavond 8 september is er weer een informatieavond, waarbij je ál je vragen kunt stellen over het buddyschap. Kom je ook? Meld je aan via leeuwarden@buddytobuddy.nl.

Informatieavond
We starten om 19.30 bij de huiskamer Sedrana, aan de Schoolstraat 1 in Leeuwarden. Tijdens de informatiebijeenkomst hoor je alles over het buddytraject en kun je al je vragen stellen! Het is vrijblijvend en iedereen is welkom, dus neem je maatschappelijk betrokken vriend(in), collega, kennis of familielid gezellig mee!

Uitzending terugkijken

Wil je de uitzending met Jawad terugkijken? Bekijk dan hier de gehele Op1-aflevering met Jawad, vanaf de 26ste minuut.