Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Bronckhorst

Stichting Buddy to Buddy Bronckhorst zoekt een nieuwe projectleider. Kom jij ons team in Bronckhorst versterken? 

WIE ZIJN WIJ
Buddy to Buddy bouwt aan een wereld waarin mensen maximaal van elkaar mogen verschillen en tegelijkertijd maximaal met elkaar verbonden zijn. We doorbreken het sociale isolement van naar Nederland gevluchte mensen en vergroten de betrokkenheid van Nederlandse inwoners bij de opvang en integratie van vluchtelingen. In de eerste drie -opstart- jaren heeft Stichting Buddy to Buddy Bronckhorst, met succes, in de gemeente 250 buddy’s aan elkaar gekoppeld. De komende periode bouwen we verder aan een duurzame organisatie en met als doel om jaarlijks 100-120 buddy’s aan elkaar te matchen.

DE FUNCTIE
We zoeken een hands-on projectleider met talent voor strategisch denken, die stevig verankerd is in de gemeenschap van gemeente Bronckhorst en zin heeft om mee te bouwen aan onze missie. Jij bent het gezicht naar de buitenwereld en hebt de touwtjes in handen. Je bent een schakel tussen partnerorganisaties, de gemeente, fondsen en de uitvoerend projectcoördinator. Je kunt helder communiceren, gestructureerd werken en staat ontspannen voor een groep. Als projectleider ben je financieel en inhoudelijk eindverantwoordelijk voor Buddy to Buddy Bronckhorst.

JIJ BENT
– Enthousiast, flexibel, open-minded en een organisatietalent.
– Je hebt een ondernemende instelling en affiniteit met fondsenwerving.
– Jij hebt aantoonbare ervaring als projectleider.
– Je bent een ster in het binden van mensen aan de Buddy to Buddy community.
– Je hebt een sterk netwerk in gemeente Bronckhorst.
– Je hebt de gave om onze verhalen online en offline in beeld en woord te vertellen.
– Je leeft de visie van de organisatie en gelooft in een wereld voor ons allemaal.

WIJ BIEDEN
– Een fantastische plek als zzp’er binnen een groeiende organisatie.
– Een werkomgeving waar autonomie en flexibiliteit belangrijk is.
– Een dynamische omgeving met zeer diverse sociale contacten.
– Een bewezen formule ondersteund door de landelijke organisatie in combinatie met jouw lokale ondernemerschap.
– Een maatschappelijk tarief op zzp-basis.
– Circa 6-8 uur per week: samen met jou bespreken we hoe we jouw talenten
het beste kunnen inzetten.

Graag ontvangen we je motivatie en CV vóór 10 januari 2023 t.a.v. Claasje Reijers via claasje@buddytobuddy.nl (in het onderwerp graag ‘sollicitatie Bronckhorst’ vermelden). Gesprekken vinden plaats op maandag 16 januari. Voor meer informatie kan je ook bellen met Claasje via 06-16452080.