Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Bronckhorst

Lieve buddy’s,

Buddy to Buddy gaat natuurlijk over contact leggen en elkaar ontmoeten. Buddy’s die zijn gekoppeld vragen zich nu misschien af wat te doen. Daarom delen we onze gedachten over het Coronavirus. Het belangrijkste: Let’s #keepintouch

Om verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan volgen we uiteraard de richtlijnen van de regering en het RIVM. We hebben besloten om alle activiteiten georganiseerd door Buddy to Buddy af te lassen. Alle buddytalks, informatiebijeenkomsten, slotfeesten en andere activiteiten gaan t/m 6 april niet door.

Verspreiding Coronavirus beperken

Buddy to Buddy vindt het belangrijk dat buddy’s, als ze live contact hebben, rekening houden met wat de overheid voorschrijft. Via deze link vind je in verschillende talen posters die duidelijk maken hoe mensen verspreiding van het coronavirus kunnen beperken.

Hoe dan wel contact?

We snappen dat het nu lastig is om met je buddy af te spreken, maar gelukkig zijn er andere manieren om met je buddy in contact te blijven. Stuur elkaar een kaartje, vraag hoe het met elkaar gaat via whatsapp of verplaats je wekelijkse ontmoeting naar Skype.

Maar er zijn vast nog meer originele ideeën! We zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen. Via de besloten Facebookgroep van Buddy to Buddy Bronckhorst kunnen jullie delen hoe jullie toch het contact met elkaar onderhouden.

Als jullie vragen hebben, benader ons dan vooral per mail, whatsapp of telefoon!

We keep in touch!

Liefs,

Team Buddy to Buddy Bronckhorst

Patty en Claasje