Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Breda

Ben jij benieuwd hoe het contact met een vluchteling binnen ons buddyschap vormgegeven wordt? Dan is dit hét moment om vrijblijvend met elkaar kennis te maken. Op dinsdagavond 6 september ben je van harte welkom in onze Huiskamer (Christiaan Huygensstraat 52) om alles te weten te komen over ons initiatief. We vertellen je over verhalen achter de vlucht, delen ervaringen van buddy’s en vrijwilligers nemen je mee in de activiteiten van het buddyschap. De avond start om 19:30 uur en zal tot ongeveer 21:00 uur duren.

Goed om te weten is dat we kort na de informatieavond van start gaan met de nieuwe ronde met het matchingsdiner waar je je Buddy ontmoet! Dit wordt de 25e Matchingsronde waarbij we vluchtelingen aan betrokken inwoners in Breda koppelen. Op basis van een gemeenschappelijke achtergrond, interesse of behoefte word je gedurende 4 maanden maatjes van elkaar! De belangrijkste data voor de start van het eerstvolgende buddyschap zijn:
Dinsdagavond 6 september (Informatieavond);
Dinsdagavond 20 september(Matchingsdiner).

Wij geloven in een stad waar iedereen erbij hoort. Hopelijk kunnen we ons daar – samen met nog veel meer betrokken Bredanaars – voor blijven inzetten. Kom dinsdagavond 6 september 2022 kennismaken met Buddy to Buddy Breda!

Wil je alvast een beeld krijgen van hoe het buddyschap in zijn werk gaat? Bekijk de animatievideo hieronder!

Met grote dank aan WeVoke 🙂