Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Breda

Het jaar 2021 was een mooi jaar voor Buddy to Buddy Breda, namelijk het jaar waarin het 5 jarig bestaan gevierd werd. Het bijzondere jubileum kon uiteraard niet zomaar overgeslagen worden en is dan ook groots gevierd!

Op zaterdag 16 oktober ontvingen wij alle genodigden in De Teruggave in Breda, waar het festijn werd geopend door niemand minder dan de burgemeester van Breda Paul Depla. Niet alleen werden er prachtige verhalen en ervaringen uitgewisseld, we genoten ook van de live muziek, het vieren van vriendschappen en echte Buddy to Buddy liedjes! Zo zong en schreef een van onze Buddy’s, Wim Dictus, het ontroerende nummer ‘Welkom in Breda’ en werd het door onze eigen Liesbeth van Well geschreven nummer ‘Buddy of mine’ prachtig vertolkt door Pieter Tak & Band. Het nummer ‘Buddy of mine’ hoor je ook terug in onze aftermovie.

In de afgelopen 5 jaar is Buddy to Buddy Breda uitgegroeid tot een gigantisch succes, waarbij in de 5 jaar tijd maar liefst 1360 oude en nieuwe Bredanaars aan elkaar zijn gekoppeld. Dit succes is mede dankzij de inzet van onze vrijwilligers, partners en uiteraard Buddy’s tot stand gekomen.

We willen graag alle Buddy’s, vrijwilligers, vrienden, familie, partners uit de stad, de burgemeester, raadsleden en organisaties bedanken voor het succes van het feest en de samenwerkingen de afgelopen 5 jaar!

Strangers are strangers until they meet.