Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Breda

Al aan het begin van Buddy to Buddy Breda stond Liesbeth klaar om mee te helpen! In de vijf jaar dat ze de organisatie steunde is ze de laatste twee jaar fanatiek bezig geweest als projectleider / -coördinator naast Anne en daarna Emma. Nadat het stokje helemaal is overgedragen aan Emma, projectleider van Buddy to Buddy Breda, is Liesbeth sinds oktober gaan genieten van haar pensioen. De succesverhalen die voortborduren uit de inzet die Liesbeth in Buddy to Buddy heeft gestoken zullen niet snel vergeten worden.

”Ik wil iedereen bedanken voor de fantastische tijd die we samen hebben gehad;  Anne van Engelen, Emma Pierre, stuurgroep, Raad van Toezicht, alle kundige en betrokken vrijwilligers en niet op de laatste plaats onze buddy’s en samenwerkingspartners. En wat hebben we met zijn allen een prachtig, succesvol project neergezet.”

Liesbeth, bedankt voor alles en we zien je graag snel weer in De Huiskamer voor een kopje thee!