Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Breda

Ben jij benieuwd hoe het contact met een vluchteling binnen ons buddyschap vormgegeven wordt? Dan is dit hét moment om vrijblijvend met elkaar kennis te maken. Op dinsdagavond 18 januari ben je van harte welkom in onze Huiskamer (Christiaan Huygensstraat 52) om alles te weten te komen over ons initiatief. We vertellen je over verhalen achter de vlucht, delen ervaringen van buddy’s en vrijwilligers nemen je mee in de activiteiten van het buddyschap. De avond start om 19:30 uur en zal tot ongeveer 21:00 uur duren.

Goed om te weten is dat er over een paar weken alweer een nieuw Buddy-traject gepland. Dit wordt de 22e Matchingsronde waarbij we vluchtelingen aan betrokken inwoners in Breda koppelen. Op basis van een gemeenschappelijke achtergrond, interesse of behoefte word je gedurende 4 maanden maatjes van elkaar! De belangrijkste data voor de start van het eerstvolgende buddyschap zijn:
Dinsdagavond 18 januari (Informatieavond);
Dinsdagavond 25 januari (Matchingsdiner).

Wij geloven in een stad waar iedereen erbij hoort. Hopelijk kunnen we ons daar – samen met nog veel meer betrokken Bredanaars – voor blijven inzetten. Kom dinsdagavond 18 januari 2022 kennismaken met Buddy to Buddy Breda!

Wil je alvast een beeld krijgen van hoe het buddyschap in zijn werk gaat? Bekijk de animatievideo hieronder!

Met grote dank aan WeVoke 🙂