Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Breda

Ben jij benieuwd hoe het contact met een vluchteling binnen ons buddyschap vormgegeven wordt? Dan is dit hét moment om vrijblijvend met elkaar kennis te maken. Op 3 september ben je van harte welkom bij Goedzooi (Parade 12 te Breda) om alles te weten te komen over ons initiatief. We vertellen je over verhalen achter de vlucht, delen ervaringen van buddy’s en vrijwilligers nemen je mee in de activiteiten van het buddyschap. De avond start om 20:00 uur en zal tot ongeveer 21:30 uur duren.


Wij geloven in een stad waar iedereen erbij hoort. Hopelijk kunnen we ons daar – samen met nog veel meer betrokken Bredanaars – voor blijven inzetten. Kom 3 september kennismaken met Buddy to Buddy Breda! Jouw vriend(in), familielid, buur en/of collega(‘s) zijn ook van harte welkom!

Wil je alvast een beeld krijgen van hoe het buddyschap in zijn werk gaat? Bekijk de animatievideo hieronder: