Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Breda

Juist nu is het heel belangrijk om in contact te blijven met elkaar. Voor veel mensen is het een moeilijke tijd: we zijn aan huis gekluisterd en we missen de sociale contacten en activiteiten. Het doet denken aan de verhalen van vluchtelingen. Zij vertellen ons vaak dat ze erg eenzaam zijn als ze in hun nieuwe (leef)omgeving terecht zijn gekomen. En dat is allesbehalve bevorderlijk voor het integratieproces. Buddy to Buddy wil een ‘thuis-gevoel’ creëren voor iedereen die hier woont of komt wonen. Ook als we een moeilijke tijd doormaken, zoals nu. We zijn allemaal Bredanaars in lief en leed. En zoals vrijwel iedere Bredanaar zal bevestigen: we houden gewoon heel veel van onze stad. Dat is hetgeen wat ons verbindt.

 

Breda, ik hou van jou!

Hou je ook zoveel van Breda? Hang dan de Breda, ik hou van jou!-poster voor je raam! Daarmee maken we de verbondenheid zichtbaar en delen we de liefde voor onze stad. De buddy’s van Buddy to Buddy houden ontzettend van Breda! Dat kun je zien in de volgende video:

 

Doe je mee? Download de poster, print hem uit en hang hem voor het raam!

Kleurwedstrijd

We willen ook aan Bredase kinderen vragen om hun liefde voor de stad te delen. Daarom houden we een kleurwedstrijd! Download hier de kleurplaat, kleur deze in en stuur hem op. naar de Huiskamer van Buddy to Buddy (Christiaan Huygensstraat 52, 4816 BK Breda). De winnaars zullen een mooie prijs ontvangen.

 

FOTOACTIE

Het Stadsblad heeft daarnaast een fotoactie! Iedereen die een selfie maakt met de Breda, ik hou van jou!- poster maakt kans om met die foto en daaronder in het kort waarom je van Breda houdt, in Het Stadsblad te komen. Gewoon even mailen naar: redactie.hsb@dpgmedia.nl, en wie weet zie je je dan terug in de krant! De leukste foto’s zullen tevens hieronder verschijnen:

 

 

 

Wil jij Buddy worden en in contact komen met (nieuwe) Bredanaars?

Deze campagne is in samenwerking met NAC maatschappelijk, Peter van den Dungen/Movedmedia en NPN drukkers tot stand gekomen. De poster is ontworpen door Lourentius Mulder.