Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Breda

Ben jij benieuwd hoe het contact met een vluchteling binnen ons buddyschap vormgegeven wordt? Dan is dit hét moment om vrijblijvend met elkaar kennis te maken. Op donderdagavond 22 augustus ben je van harte welkom in onze Huiskamer (Markendaalseweg 58) om alles te weten te komen over ons initiatief. We vertellen je over verhalen achter de vlucht, delen ervaringen van buddy’s en vrijwilligers nemen je mee in de activiteiten van het buddyschap. Onder het genot van de heerlijkste Falafel uit Breda (Mo’s Falafel) willen we elkaar beter leren kennen. De avond start om 19:15 uur en zal tot ongeveer 21:00 uur duren.

Want, ook na de zomerperiode staat er een nieuw Buddy-traject gepland. In september organiseren we alweer de 11e Matchingsronde waarbij we vluchtelingen aan betrokken inwoners in Breda koppelen. Op basis van een gemeenschappelijke achtergrond, interesse of behoefte word je gedurende 4 maanden maatjes van elkaar!

De belangrijkste data voor de start van het eerstvolgende buddyschap zijn:
Dinsdagavond 3 september (Informatieavond);
Donderdagavond 19 september (Matchingsdiner).

Wij geloven in een stad waar iedereen erbij hoort. Hopelijk kunnen we ons daar – samen met nog veel meer betrokken Bredanaars – voor blijven inzetten. Kom donderdagavond 22 augustus Buurten bij Buddy to Buddy Breda! Je kunt je aanmelden voor het Facebook evenement en jouw vriend(in), familielid, buur en/of collega(‘s) zijn ook van harte welkom!

Wil je alvast een beeld krijgen van hoe het buddyschap in zijn werk gaat? Bekijk de animatievideo hieronder!

Met grote dank aan WeVoke 🙂