Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Breda

2018 vloog voorbij met al die mooie momenten. Om terug te kijken op deze momenten en samen te vieren dat we Breda nóg een beetje mooier maken werden op zondag 6 januari alle Bredase Buddy’s uitgenodigd voor een lunch in de Huiskamer.

 Een lekkere lunch is niets zonder een mooie lunch room. Daarom moest eerst de Huiskamer omgebouwd worden tot een mooie lunchroom. Er werden tafels en stoelen opgehaald bij de buurman De Avenue zodat iedereen plaats kon nemen aan één grote tafel. Nadat de Huiskamer was omgebouwd druppelde al snel de eerste Buddy’s binnen, uiteraard met wat lekkers!

Nieuwjaarslunch Buddy to Buddy Breda

Onze tijdelijke lunch room zat snel vol met vele gezellige Buddy’s en ook wethouder Miriam Haagh was van de partij. Na mooie woorden over Buddy to Buddy opende ze de lunch en kon iedereen genieten van het meegebrachte eten. Het was wel duidelijk dat er weer enorm veel lekker eten was want het werd langzaam wat stiller in de Huiskamer. Dit was overigens helemaal niet erg want zo konden we extra genieten van de band (bestaande uit: Sophie Broers, Laura van Eerd en Sebastiaan Ockhuysen), die ook dit keer weer voor mooie achtergrond muziek zorgde.

Buddy's Buddy to Buddy Breda 

Ondertussen zat iedereen aardig vol en werd langzaam de tafel ingeruild voor goede gesprekken aan de hangtafel totdat Mo binnen kwam met een hele tas vol heerlijke falafel. Iedereen die vaker in de huiskamer komt weet dat de falafel van Mo onweerstaanbaar is. Dus ondanks dat iedereen al behoorlijk vol zat kon we het toch niet laten om nog even te genieten van dit heerlijke gerecht.