Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Breda

Leer je nieuwe buren kennen! Wij koppelen Bredanaars en nieuwe Nederlanders aan elkaar. Waarom? Omdat wij geloven in een stad waarin iedereen erbij hoort. Het is tijd om elkaar te leren kennen. Hierdoor worden nieuwe Nederlanders wegwijs gemaakt in onze stad en leren Bredanaars wie hun nieuwe buren zijn.

Iedereen die in Breda en omgeving woont kan meedoen: jong, oud, man, vrouw, alleen of als gezin. Wij matchen je op basis van interesses en daarna leren jij en je buddy elkaar in vier maanden beter kennen. In september willen we starten met een nieuw Buddy-project.

Wil jij meer te weten komen over het verhaal van Buddy to Buddy en het buddyschap? Kom dan op maandagavond 12 november langs in de huiskamer. We vertellen je hier alles over ons initiatief. Hopelijk tot dan!

Tijd: 19:30 – 21:30 uur
Adres: Markendaalseweg 58, 4811 KC Breda

Zet jezelf op aanwezig bij het Facebook event en nodig gerust je vrienden uit!