Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Breda

Afgelopen woensdag was alweer het derde Matchingsdiner van Buddy to buddy, in het Belcrum buurthuis. 45 Buddy-koppels ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens deze feestelijke aftrap van hun buddyschap. Velen stonden thuis al vroeg in de keuken om heerlijke gerechten voor te bereiden om deze met alle buddy’s te delen. Van hele Syrische maaltijden tot über-Hollandse stampot, het stond allemaal op tafel.

Met een gezonde spanning druppelen de eerste buddy’s binnen, vol verwachting om hun nieuwe buddy te ontmoeten. Er wordt verzameld in de eerste ruimte, waar de meesten nog afwachtend om zich heen kijken. Dan is het toch echt tijd om degene te gaan zoeken met hetzelfde plaatje als dat jij op de badge hebt staan. Als iedereen elkaar gevonden heeft, gaan we aan tafel!

Matchingsdiner 3 - Buddy to BuddyMatchingsdiner 3 - Buddy to Buddy

De eerste gesprekken van beginnende vriendschappen worden gevoerd en er wordt volop gesmuld van al het lekkere eten. Er wordt gelachen, en er worden al heftige verhalen gedeeld.

Ieder koppel gaat nog even op de foto op het podium, met een mooi bloemetje (met dank aan Tuincentrum Sonneveld Wagenberg). Dan komt de avond toch echt tot een einde. De volgende ontmoetingen worden al afgesproken en iedereen neemt afscheid, voor nu. Want dit is nog maar het begin, voor al die buddy’s die elkaar net voor het eerst hebben ontmoet…

Matchingsdiner 3 - Buddy to Buddy