Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Arnhem

Wat was het weer een sprookjesachtig matchingsfeest.

Terwijl het Sonsbeekpark bedekt was met een prachtige deken van sneeuw, druppelde onze buddy’s binnen bij A Beautiful Mess Arnhem, waar er – ondanks dat de lente al begonnen is – dankzij de sneeuw toch een beetje een knusse kerstsfeer hing.

Eenmaal lekker opgewarmd binnen, ontmoetten buddy’s uit o.a. Iran, Syrië, Turkije en Afghanistan hun Arnhemse stadsgenoten onder het genot van een lekker hapje en drankje. De stemming was gelijk goed, ook al blijft het spannend om je buddy voor het eerst te ontmoeten.

Aan alle buddy’s die deze ronde mee doen; heel veel plezier samen. We zijn heel benieuwd naar al jullie avonturen. 🌸🌻🌺

David Jagersma bedankt het vastleggen van deze fijne momenten.