Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Arnhem

Stap binnen in A Beautiful Mess – Arnhem. Waar de authentieke donkerhouten balken gecombineerd zijn met frisse kleurtjes, toffe prints en botanische sferen.

In dit mooie restaurant host Buddy to Buddy Arnhem samen met Refugee Company elke maand het Connection Café. Tijdens het Connection Café ontmoeten onze buddy’s de trainees van Refugee Company en ontstaan er weer mooie nieuwe verbindingen, vriendschappen en initiatieven.

Onder het genot van een hapje en muziek worden er verschillende activiteiten georganiseerd. De activiteiten variëren van oud Hollandse spelletjes naar een Djembé workshop. Voor de sportliefhebbers onder ons organiseren we soms ook voetbal-, of volleybalwedstrijdjes.

Vanwege de coronamaatregelen zijn we helaas gesloten, maar onze wens is dat het Connection Café uiteindelijk uitgroeit tot een terugkerend evenement waarbij iedereen welkom is. Dus ook als je geen buddy of trainee bent. Op die manier kunnen we elkaar pas écht inspireren en maximaal verbinden. Wees welkom zodra de maatregelen het weer toelaten.