Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Apeldoorn

Hoog door de bomen, laag langs de grond. Wie gister het Klimbos in Apeldoorn passeerde, hoorde naast aapjes en vogels, ook een aantal buddy’s slingeren in ‘t rond.

In mei ontmoetten deze buddy’s elkaar voor het eerst. De eerste ontmoeting was natuurlijk even onwennig en spannend. Maar van die spanning was gister niks meer te merken. Elkaar aanmoedigend alsof ze elkaar al jaren kenden, gleden ze door de bomen.

Gelach en gegil galmde door de boomtoppen en nieuwe vriendschappen werden letterlijk naar een hoger niveau getild. Wat was het weer gezellig! Dat ijsje aan het eind was meer dan verdiend.

❣️Lieve buddy’s, naast mega veel respect voor jullie (sommigen gingen wel 18 meter hoog!!) vinden wij het ook heel fijn om te zien hoe leuk jullie het met elkaar hebben. Wij zijn heel dankbaar dat wij onderdeel mogen uitmaken van deze mooie vriendschappen.

🫶Jorien Beekman, Ilonka de Haan en Rene Van Der Snoek bedankt voor het organiseren en faciliteren van deze activiteit. Het was weer een feestje!🥳

🔜Nog geen buddy maar wel in voor nieuwe avonturen en een boel gezelligheid? Wees welkom op onze informatiebijeenkomst op woensdag 7 september. We starten om 19:00 uur bij Plek aan de Vlijtseweg 128a.