Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Apeldoorn

Speciaal voor jongeren startten we dit jaar met Buddy to Buddy Young. Hiermee biedt Buddy to Buddy jongeren de kans om zich via het MDT traject in te zetten voor een sterkere samenleving.

MDT is kort voor maatschappelijke diensttijd: een ontdekkingsreis voor jongeren tussen de 14 en 27 naar de beste versie van henzelf. Een kans om hun talenten te ontdekken, nieuwe dingen te leren en van betekenis te zijn voor een ander. MDT maakt onze samenleving sterker door jongeren met verschillende achtergronden bij elkaar te brengen en de kans te bieden zich te ontwikkelen en vrijwillig in te zetten. 

Tijdens het MDT traject worden de MDT-buddy’s gecoacht door oud buddy’s en beroepscoaches Wiebe Bakker, Belinda Blikman en Ilonka de Haan. Na het organiseren van een succesvol slotfeest in Park Berg en Bos, zijn inmiddels de eerste twee MDT certificaten uitgereikt. Wij zijn mega blij met deze mooie ontwikkeling en kijken met veel plezier uit naar al het moois wat Buddy to Buddy Young met zich mee gaat brengen.

Bekijk dit filmpje voor meer informatie over het MDT traject.