Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Apeldoorn

De inzet van vrijwilligers binnen de Nederlandse maatschappij is van groot maatschappelijk belang. Zij vormen de ruggengraat van talloze organisaties en leveren zonder profijt betekenisvolle diensten aan anderen. Zo was er zonder onze Annemarie van Amerongen geen Buddy to Buddy Apeldoorn.

Annemarie woont in Apeldoorn, maar kent Buddy to Buddy uit Zutphen, waar zij haar winkel WAAR Zutphen met veel plezier en passie runt. Naast haar ondernemerschap is ze ook nog moeder van twee prachtige dochters en partner van haar liefdevolle man.

Eenmaal bekend met Buddy to Buddy, vond Annemarie dat er in Apeldoorn ook een stichting moest komen. Dus zette ze haar gedachten om in daden en ging aan de slag. Met haar enthousiasme, daadkracht en hulp van andere lieve mensen, tuigde ze onze stuurgroep op, en samen zorgden zij ervoor dat er twee pilot rondes werden gedraaid. En met succes; want na deze succesvolle pilotrondes zijn wij in september 2021 officieel een stichting geworden!

Haar onvoorwaardelijke inzet is ook Gemeente Apeldoorn niet onopgemerkt gebleven. Daarom kreeg zij onlangs een vrijwilligers waardering van Gemeente Apeldoorn namens Wethouder Wim Willems en Mensen maken Apeldoorn.

‘Uw inzet voor Apeldoorn is van onschatbare waarde en dat is niet onopgemerkt gebleven. Zonder vrijwilligers zoals u, is Apeldoorn een stuk minder mooi en leuk om te wonen, te werken of te bezoeken. U zorgt voor saamhorigheid en positiviteit. Wij willen u daar graag voor bedanken en dat doen we met een speldje dat u hierbij ontvangt’. – Aldus Wethouder Wim Willems.

🤝 Inmiddels is Annemarie lid van onze Raad van Toezicht en zet zij zich op deze manier nog steeds onvoorwaardelijk in voor onze stichting.

💞 Lieve Annemarie, namens onze Stuurgroep, Raad van Toezicht en Kernteam: bedankt voor jouw inzet de afgelopen tijd.

🙏 Aan alle andere vrijwilligers die zich inzetten voor Buddy to Buddy: ontzettend bedankt voor jullie onvoorwaardelijk hulp, liefde en inzet. Ook zonder jullie hadden wij al deze mooie matches niet kunnen maken. Dankzij jullie is de wereld wat ons betreft weer een stukje mooier geworden.