Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Apeldoorn

In november organiseerde de stuurgroep een spelletjesavond bij Nett Drinks & Soolfood. De buddy’s waren gezellig spelletjes aan het spelen, tot er ineens een vreemde man buiten stond te gluren.. We besloten met zijn allen te gaan kijken. Het was Sinterklaas! Wat een verrassing.

Hij werd van harte welkom geheten door de buddy’s en gaf zijn staf direct uit handen. Wat een geluk dat Sinterklaas onze buddy’s nog kon verrassen met een bezoek net voordat de aangescherpte maatregelen ingingen. Het werd een extra gezellige spelletjesavond. Nadat de cadeautjes waren uitgedeeld, deed de sint nog een potje sjoelen mee. (En omdat hij er helaas geen pepernoot van bakte, hebben de buddy’s hem dit keer maar laten winnen ;-)).