Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Apeldoorn

Op woensdag 29 september was de informatiebijeenkomst voor de matchingsronde van oktober. Tijdens deze bijeenkomst ontmoette we bijna alle Nederlandse buddy’s voor het eerst. Voor ons (als organisatie) was het super leuk om alvast een eerste indruk van alle Nederlandse buddy’s te krijgen. Daarnaast leerde de buddy’s elkaar ook alvast meteen een beetje kennen. Het was een gezellige bijeenkomst, op een inspirerende locatie (Plek Apeldoorn) met enthousiaste mensen. Dat belooft veel goeds voor op het matchingsfeest!

Heb jij de informatiebijeenkomst gemist, maar wil jij wel graag mee doen deze ronde? Dan kan je je aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Aanmelden voor deze ronde kan tot zondag 10 oktober. Als wij een geschikte match voor jou hebben gevonden, dan hoor je dat uiterlijk woensdag 13 oktober.

Te laat met aanmelden? Geen probleem! Meld je dan alsnog aan via het formulier op de website. Dan zorgen wij ervoor dat we je bij de volgende matching weer benaderen.