Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Apeldoorn

Buddy to Buddy bouwt aan een wereld waarin mensen maximaal van elkaar mogen verschillen en tegelijkertijd maximaal met elkaar verbonden zijn. We doorbreken het sociale isolement van naar Nederland gevluchte mensen en vergroten betrokkenheid van Nederlandse inwoners bij de opvang en integratie van vluchtelingen. Na twee succesvolle pilots – met 100 deelnemers – staat de komende periode in het teken het bouwen aan een lokale community en het organiseren van een structureel aanbod om zoveel mogelijk oude en nieuwe Nederlanders met elkaar te verbinden.

We zoeken een hands-on projectleider met communicatietalent die stevig verankerd is in de Apeldoornse gemeenschap en zin heeft om mee te bouwen aan onze missie. Bekijk de vacature hier.