Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Apeldoorn

Op zaterdag was het tijd voor de puzzelspeurtocht. Zes weken geleden werden deze buddy’s online gematcht. Zo leuk dat we elkaar eindelijk konden ontmoeten. De zon scheen en iedereen had er zin in.

We werden bij De Klup met open armen ontvangen en een aantal buddy’s van de vorige ronde haakten ook gezellig aan. Iedereen zag Apeldoorn weer met nieuwe ogen door de vragen die onderweg moesten worden beantwoord. Soms werd dit ook helemaal vergeten, omdat de buddy’s zo druk in gesprek waren met elkaar. En daar worden wij natuurlijk ook heel blij van.

Extra speciaal was de stop bij Spareribs & Grill. Eigenaar Oday Salal kookte vijf jaar geleden bij Buddy to Buddy Zutphen bij het allereerste matchingsdiner. Toen was een eigen restaurant in Nederland nog een droom en nu maakte hij voor iedereen met liefde naar keuze de durum falafal, backlava, frietjes of linzensoep.

Foto: Pim Helmich