Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Amersfoort

Ons Team

Caitlin de Wit

Caitlin de Wit

Initiatiefnemer/Projectleider

“Het mogen opstarten van Buddy to Buddy in Amersfoort voelt voor mij als een grote eer. Door elkaar te leren kennen en de mooie stad Amersfoort om je heen is voor mij het complete plaatje! Wees welkom en let’s be friends! “

Roos Bus

Roos Bus

Coördinator

“Het is onvoorstelbaar hoe het moet zijn om je land te ontvluchten en in een voor jou vreemd land terecht te komen. Ik vind het mooi dat wij als Buddy to Buddy kunnen helpen om nieuwkomers zich snel thuis te laten voelen in de stad Ik kijk uit naar de bijzondere ontmoetingen die zullen plaatsvinden!”

 

Majed Alissa

Majed Alissa

Lid Stuurgroep

“Communicatie en vriendschap is een belangrijke zaak waardoor we onze kennis en culturen kunnen verrijken.  Bovendien zorgt het ervoor dat we in een homogene samenleving leven en worden misverstanden vermeden die kunnen ontstaan ​​door verschillende culturen.  Dus ik geloof in vriendschap, vertrouwen, hulp en samenleven.”

Arie van de Wouw

Arie van de Wouw

Lid Stuurgroep

“Ik vind het belangrijk dat iedereen in Nederland zich welkom voelt. Het hebben van een sociaal netwerk is daar onderdeel van. Via Buddy to Buddy hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan het opzetten of verruimen van het sociaal netwerk van alle oude en nieuwe Amersfoorters.”