Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Amersfoort

Afgelopen april was het eindelijk zover en is de stichting Buddy to Buddy Amersfoort officieel opgericht!

Wat zijn we blij dat we nu écht in Amersfoort mogen en kunnen zijn. Zo kunnen wij zoveel mogelijk Nieuwkomers en Amersfoorters aan elkaar koppelen en nieuwe vriendschappen mogelijk maken. Wij ontvingen dit mooie nieuws vlak voor het begin van een buddytalk met Nederlandse buddy’s. Die avond hebben we samen met de aanwezige buddy’s onze officiële oprichting gevierd met een bubbeltje tijdens de buddytalk, om even stil te staan bij alles wat in korte tijd is bereikt.

Maar liefst 222 Amersfoortse buddy’s hebben kennis gemaakt met elkaar en zijn samen het avontuur aangegaan, dit alles hebben we in minder dan anderhalf jaar bereikt. We zijn samenwerkingen gestart met andere mooie initiatieven en organisaties in de stad en daar mogen we trots op zijn!

Wil jij met ons kijken naar een eventuele samenwerking of lijkt het je leuk om iets voor ons te betekenen? Mail ons! amersfoort@buddytobuddy.nl – Julia (Projectcoördinator) of Caitlin (initiatiefnemer en projectleider)! We gaan graag met je in gesprek!