Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Amersfoort

We zijn op zoek naar enthousiaste, betrokken Amersfoorters én Nieuwkomers die graag met elkaar in contact komen! Op 27 september starten we alweer met de vijfde buddyronde in Amersfoort. In die matchingsronde hebben we nog plek voor nieuwe buddy’s om Nieuwkomers en hun Nederlandse stadsgenoten met elkaar in contact te brengen. Ben en ken jij diegene die we zoeken?

Kom naar de informatieavond!
Als je enthousiast bent geworden, kun je je na de informatieavond inschrijven, maar dat mag je natuurlijk ook al meteen doen. Op de informatieavond vertellen oud-buddy’s over hun ervaringen en hoor je meer details over het buddytraject. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen of om met andere buddy’s te praten.

Meld je aan voor de informatieavond via een van de volgende links, niet verplicht maar in verband met (onverhoopte) wijzigingen wordt aanmelden wel op prijs gesteld!

Dinsdagavond 30 augustus – Informatieavond Nederlanders
Donderdagavond 1 september – Informatieavond Nieuwkomers

Ben je al buddy en heb je ruimte en zin in nog een buddy vriendschap? Dat kan! Laat het ons weten!