Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Amersfoort

De buddy’s ontmoetten elkaar voor het eerst op een mooie lentedag in maart bij Restaurant Dara. Nu, vier maanden later en een ervaring rijker, sloten we het buddytraject af bij Buurthuis De Witte Vlinder. In de afgelopen vier maanden leerden zij elkaar, de stad, de Nederlandse taal en elkaars cultuur kennen. Het was een symbolische afsluiting voor onze organisatie, maar voor velen is dit nog maar het begin van een fijne vriendschap. De mooie, persoonlijke brieven die aan elkaar geschreven werden, waren daarvan het bewijs. Met bijzondere dank aan Hart van Syrië en Kruiskamp Onderneemt!

Word jij de volgende ronde ook Buddy? Meld je dan nu aan voor de ronde die eind september van start gaat! http://eepurl.com/hhcApz

Fotograaf Elias Ludikhuijze