Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Amersfoort

Ben jij zoekende hoe je van betekenis kunt zijn voor vluchtelingen in onze gemeente?

Bij Buddy to Buddy Amersfoort kun je van betekenis zijn door jezelf te zijn en je wereld open te stellen voor een nieuwkomer. Een gastvrij welkom, waardoor vluchtelingen niet in eenzaamheid raken in dit voor hun vreemde land, maakt een enorm verschil. We zijn op kort termijn nog opzoek naar meer Nederlandse enthousiastelingen. De lijst met nieuwkomers blijft groeien, wat laat zien dat de behoefte aan contact ontzettend groot is.

We koppelen je, tegelijkertijd met anderen, op basis van gelijkwaardigheid en gemeenschappelijke interesses, aan iemand die gevlucht is. Vier maanden ontmoeten jullie elkaar eens per week, waarbij wij zorgen voor diverse groepsactiviteiten en begeleiding met betrekking tot het contact. Je staat er niet alleen voor.

Geïnteresseerd? Of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar amersfoort@buddytobuddy.nl dan nemen wij contact met je op!