Eén persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan

Buddy to Buddy Amersfoort

Ken jij je nieuwe buren al? Buddy to Buddy koppelt betrokken inwoners van Amersfoort aan nieuwkomers met een vluchtelingenachtergrond. Hierdoor worden nieuwkomers wegwijs gemaakt in onze stad en leren Amersfoortsers wie hun nieuwe buren zijn. Je wordt gematcht op basis van hobby’s en interesses. Jullie gaan voor een periode van 4 maanden elke week samen iets leuks doen. Daarnaast organiseren we eens per maand een leuke activiteit voor alle buddy’s.

Wil je meer te weten komen over Buddy to Buddy en het buddyschap? Kom dan naar onze informatieavond. We vertellen je hier alles over ons initiatief en kun je vragen stellen. Meld je aan via onze Evenementenpagina!

Fotograaf Mirte Martinus